Onverwachts een cadeau ontvangen.

Vorige week kreeg ik onverwachts een mooi cadeau.

 

Tijdens een vragenspel mag een medespeelster antwoord geven op de vraag wie haar het afgelopen jaar heeft geïnspireerd. Haar antwoord: ‘Dat is Leonie voor mij, omdat zij zo dichtbij zichzelf is, hierdoor ben ik mij daar ook bewuster van geworden en dichterbij mijzelf gekomen!’

CADEAU ... DICHTBIJ JEZELF ... INSPIREREN!

Dit was voor mij een lesje ‘ontvangen’ en dank je wel zeggen. Wat een mooi cadeau, dat ik na jaren hard werken om dichterbij mijzelf te komen nu ook anderen mag inspireren.

Het is niet altijd makkelijk om trouw te zijn aan jezelf, vooral als dat anders is dan wat de omgeving van je verwacht of zoals het 'hoort'. De twijfel die je dan voelt, om als 'enige' een andere weg in te slaan … en trouw te blijven aan jezelf.

Het  oordeel dat de omgeving dan heeft. Ik heb het los kunnen laten, ik ben niet meer afhankelijk van anderen waarde (heel soms nog wel hoor) en durf te staan voor wie ik ben. En dat is ok!

 

Wat levert mij dichtbij mijzelf zijn op … rust, balans, bewustwording, groei, kracht, ruimte, leven in het NU, energie, trouw zijn aan mijn intuïtie én vooral Leonie ZIJN.

 

Wil jij dat ook? Is het dan niet geweldig te weten dat jij alle hulpbronnen al in je hebt?

 

Ik wil je graag inspireren op je pad!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0