Knopen in je maag

KNOPEN IN JE MAAG 💚

 

Ze heeft al een aantal Access Bars sessies gehad. Ze komt nu 1x per 4 weken, om dat wat we bereikt hebben zo vast te kunnen houden. Ze zit goed in haar vel, ze straalt, haar gezicht is zachter geworden en bovenal lijdt ze niet meer met iedereen mee..

Ze vertelt dat dat zo fijn is…. 💜

Als ze op mijn tafel ligt tijdens de Access Bars of Energetische facelift maakt ze elke keer weer prachtige ‘reizen’. 

 

Dit keer komen er allemaal flashbacks voorbij; stukjes van vroeger, de kleine en soms wat grotere ‘pijn’ stukken.

De plaatjes/filmpjes ervan zijn duidelijk te zien voor haar, het maakt dat ze direct in die bewuste situatie is. En dat is helemaal ok voor haar.

 

Nadien vertelt ze dat haar buik maar bleef borrelen bij elke flashback die voorbij kwam en uiteindelijk voelde ze een grote ‘plop’, ter hoogte van haar maag/middenrif. De knopen die er zaten schoten allemaal los, het plopte en ging zijn weg naar boven, het mocht er zijn, ze heeft het aangepakt en toen... losgelaten…

 

Wauw, dat gaat haar nog veel meer ‘kleurrijk’ stralen en lichtheid opleveren. 💛

 

En zo werkt de Access Bars. Als jij eraan toe bent kan je opruimen, datgene wat je zo ver hebt weggestopt maar toch altijd een knoop(je) in je maag is. En dan, zonder woorden of met woorden, mag je de knopen loslaten…

Stel je eens voor hoe dat voor jou is, die knagende knopen laten gaan, weer ruimte in je lijf zodat dat prachtige vlammetje in je steeds groter kan worden en schijnen.

 

HELLO SUNSHINE ☀️☀️

Reactie schrijven

Commentaren: 0