traject voor kinderen

Een blij en stralend kind

Prachtige lessen heb ik van mijn kinderen mogen leren. De ene keer waren het lesjes de andere keer Lessen!

  

Ik heb gevochten voor mijn kind die niet altijd even makkelijk mee kon komen op school, die de stof aangeboden kreeg op een manier die niet aansloot bij haar leersysteem. Ik vond het belangrijk dat mijn kind achter al die testen werd gezien, gehoord en begrepen.

  

Hard gewerkt heb ik toen de ander in een pittige puberteit terecht kwam. Ik leerde vertrouwen hebben in mijn kind en de controle loslaten. De mooiste les die zij mij leerde is dat zij altijd verder keek dan de buitenkant van de ander. Waar ik al was afgehaakt kon zij met volle overtuiging zeggen dat de ander écht heel aardig was. Mijn doel was in verbinding blijven met mijn kind en dat hebben we zeker bereikt.

  

Bij mijn laatste loopt het anders, inmiddels was ik een kleine 8 jaar ouder toen hij geboren werd. Ik stond anders in het leven en dichterbij mijzelf. Ik maak(te) gebruik van de lessen die de oudste kinderen mij geleerd hebben en als ik 'terugval' houden ze mij een spiegel voor. En ook nu mag ik weer leren. Mijn kind leert mij relativeren, genieten en geeft mij alle ruimte om mijzelf te zijn.

 

Herken jij dat ook dat als het niet zo goed gaat met je kind, dat je dan heel erg je best gaat doen om daar verandering in te brengen. Je gaat je focussen op je kind en je denkt precies te weten wat goed is voor hem/haar. Je roept van alles maar je kind pakt het niet op, hij/zij wil niet veranderen zoals jij dat graag zou willen of wat jij 'normaal' vindt. Je kind wil zichzelf zijn, zonder oordeel of sturing van de ander. Zijn eigen pad volgen in zijn eigen tempo.

Welke bijdrage kan jij dan wel zijn als ouder?

Stel open vragen, vraag bv. wat je kind nodig heeft van jou of van een ander. En dat kan en mag van alles zijn; een knuffel, een luisterend oor, er gewoon zijn of juist wat afstand nemen. Je kind zal zich gehoord voelen door jou, er komt ruimte en vertrouwen zodat je kind die verandering aan durft te gaan waar hij/zij aan toe is.

 

Heb jij een kind dat niet goed in zijn/haar vel zit, een zetje nodig heeft of regelmatig ziekjes thuis is van school? Dan is dit traject een prettige, laagdrempelige en zachte manier om je kind weer te laten rennen, spelen, lachen, duikelen, kletsen en stralen.

Elk gevoel en iedere klacht van een kind neem ik serieus, want wat een kind voelt is altijd waar. Wil een kind zich anders voelen dan kan hij/zij daar zelf voor kiezen. Ik geloof dat hij/zij alles in zich heeft om dat te bereiken. 

Voor mij is het belangrijk dat zowel jij én jouw kind kiest voor mijn traject. Je kind gaat stappen maken, veranderen en dat maakt dat jij als ouder ook mee mag veranderen. Tijdens de sessie van je kind is er ruimte om vragen te stellen.

in je mag er zijn is ALLES op voorraad


Waarom kiezen voor dit traject? 

✓ je kind heeft een vol hoofd

✓ je kind is onrustig/rusteloos

✓ je kind is vaak boos of verdrietig

✓ je raakt de verbinding met je kind kwijt

✓ de schooldagen zijn best intensief en je kind kan wel wat ontlading gebruiken

✓ je kind is regelmatig ziekjes

✓ je kind heeft poep of plas 'ongelukjes'

✓ je kind slaapt slecht (in) door drukte en/of overprikkeling

✓ je kind zit niet zo goed in zijn/haar vel

✓ en natuurlijk voor een heerlijk verwenmoment 

✓ en elke reden waarvoor jullie, ouder/verzorger én kind, graag hulp willen


ren - speel - lach - duikel - klets - straal 


Hoe dan?

Tijdens de Bars sessie worden 32 drukpunten op het hoofd behandeld. Die punten waar jouw kind onbewust ballast heeft opgeslagen. De energie gaat weer stromen, het hele lichaam door, spanningen waar je kind last van heeft verdwijnen.

Access Bars voert de overbodige gedachten en spanningen van je kind af, zodat je kind rust ervaart in zijn/haar hoofd en lijf. Het enige wat je kind daarvoor hoeft te doen is lekker behaaglijk op mijn behandeltafel liggen.

Alles mag, niets moet. Hoe fijn is dat?

 

Er komt weer ruimte, rust en blijheid.

 

Vanaf 8 jaar is er naast het ontvangen van de Access Bars ook ruimte om een hulpvraag aan te gaan. De hulpvraag kan vanuit de ouder komen of vanuit het kind. Het kan gaan over angsten, boosheid, faalangst, plas/poep ongelukjes, weerbaarheid en alles waar jij en je kind graag hulp bij willen.

De combinatie van Access Bars met het benoemen van een hulpvraag en daar gericht mee aan het werk gaan kan zorgen voor nog meer lichtheid in je leven.   


Ik ben bij Leonie geweest en ze heeft mij heel goed geholpen.

Ik mocht ook op de tafel liggen, en ze ging mij vragen stellen terwijl ze mijn voeten vasthield of een aantal plekken op mijn hoofd vasthield.

Daarna ben je wel een beetje moe, maar dan krijg je wel een glaasje water.

Meisje 10 jaarInhoud van het traject:

Het traject bestaat uit 3 sessies.

In de 1e sessie bespreken we de hulpvraag van het kind en het gewenste resultaat.

Tijdens de Access Bars zorg ik dat je kind heerlijk comfortabel op mijn behandeltafel ligt. Ik zal met mijn vingers de drukpunten op het hoofd licht aanraken, de aanraking zet van alles in werking. Mijn vingers voeren de spanningen af.

Ik kan er ook voor kiezen, of op verzoek, om met een Sensi-plus behandeling te starten => ik meet dan het lichaam uit en stem de veelzijdige therapie op jouw kind af.

Tijdens de sessie mag er gepraat worden, maar hoeft niet. Als daar behoefte aan is kan ik de ouder(s) van advies of feedback voorzien.

 

Vanaf ongeveer 8 jaar zal ook coaching ingezet worden. De combinatie  van coaching en Access Bars werkt zeer effectief. De coaching zal op een speelse manier ingevuld worden, afhankelijk van de leeftijd van je kind en wat bij je kind past. We zullen eindigen met de Access Bars. Heerlijk ontspannen, genieten, loslaten, rust en stromen van energie! Een cadeau voor je kind!

Je kind gaat ontspannen, lichter en energiek naar huis. 

 

N.B.

Tijdens de sessie ligt je kind op een behandeltafel.

Kinderen die moeite hebben met stil liggen mogen een filmpje op de I-pad kijken.

Tussen de 1e en 2e sessie zit 1-2 weken en tussen de 2e en 3e sessie 2-3 weken.

Voor een goede beoordeling wat mijn sessies voor je kind kunnen betekenen adviseer ik te starten met het traject, daarna zijn losse sessies mogelijk.

 

Wees welkom samen met je kind!

Elk kind past in een OK-je


Wat gaan de sessies je kind opleveren?

✓ in ieder geval een ontspannen moment voor je kind

✓ rust en ruimte in lichaam en hoofd

✓ energie die stroomt

✓ toverzin om boosheid, verdriet, onrust of iets anders
    waar je last van hebt weg te toveren

✓ blij zijn en stralen

✓ beseffen dat hij/zij kan kiezen voor een lichter leven

✓ contact maken met zijn/haar lijf en mogen ontvangen

✓ geloof in zichzelftraject Een blij en stralend kind (basisschool)                       € 160,-- 

✓ 3 sessies 

✓ heerlijk genieten van rust en aandacht voor jouw kind

✓ als je kind het anders wil gaan doen, maar het niet lukt om de beweging (zelf) te maken

✓ evt. coaching van de hulpvraag van je kind, de combinatie van coaching en Access Bars werkt fantastisch

dé tool voor je kind om datgene wat niet van hem/haar is terug te sturen

is je kind niet zo'n prater? Geen probleem, met de woorden die voor hem/haar ok zijn komen we ook tot een mooi resultaat

advies voor de ouder/verzorger                                                                                                                                                       


Tarief kids basisschool

Access Bars 1e keer                

Access Bars          

Access Bars + coaching

 

€ 80,-- 

€ 60,-- 

€ 80,-- Spreekt bovenstaande je aan en mag ik een bijdrage zijn voor jouw kind naar meer blijheid en stralen?

Kies dan voor dit traject door op onderstaande button te klikken of te bellen: 06 - 30 25 11 56 
Ik verheug me erop.Op deze sessie zijn mijn Algemene voorwaarden 2020 van toepassing.