Wees lief voor jezelf, geef jezelf eigen tijd.

Neem rust. 

 

Ik merkte dat ik veel te druk ben en richting een burn-out ga. Om te voorkomen dat ik over mijn grenzen ga en rust/tijd voor

mezelf in te plannen heb ik gekozen voor een Access bars sessie. Deze kwam via de social media bij mij terecht. Ik heb vluchtig de begeleidende tekst gelezen, en kon me daar heel erg in vinden. Daarom heb ik een afspraak gemaakt. Dit ging

snel en gemakkelijk, erg fijn!

Ik vond het een prettige sessie. Ik ging er ‘verwachtingloos' in, zodat het niet mee/tegen zou kunnen vallen. Ik had moeite

met het concentreren op de buikademhaling maar genoeg concentratie voor het overige wat er gebeurde. Wat Leonie deed en wat er in mijn lijf gebeurde. Ik vond het bijzonder om te merken dat waar ik bewust moeite mee heb, mijn

onderbewuste/mijn lijf ook moeite mee heeft.

Bewustwording van de stress in mijn lijf en de reactie van mijn lijf daarop. Nu ben ik me er bewust van en kan ik hier op reageren. Leonie heeft me duidelijk gemaakt wat anderen veel zeggen: Wees lief voor jezelf, geef jezelf eigen tijd. Neem rust. Doe wat goed voelt. Luister naar je gevoel.

 

Vrouw 24 jaar

Een opgeruimd hoofd en een rustig lijf

 

Ik was de gelukkige winnaar van een Access bars sessie bij Leonie.
Persoonlijk had ik nog geen enkele ervaring in dit "genre". En ik kan zeggen: het was een bijzonder fijne ervaring. Erg verrassend ook! Compleet ontspannen en bijna in slaap gevallen... Een opgeruimd hoofd en een rustig lijf. Leonie is iemand aan wie je je vol vertrouwen over kunt geven. Zoveel rust en oprechte belangstelling... Erg fijn!
Ik kan het iedereen aanraden!

 

Vrouw 

 


Heerlijk... wat een overzicht en wat een rust!!

 

Met grote verbazing begin ik mijn eigen hoofd te tekenen. Vol ongeloof kijk in naar mijn eigen hoofd....

Ik heb mijn hoofd echt werkelijk helemaal vol gepropt, geen enkel vrij plekje meer over...

Pfffffff denk ik bij mezelf; ik wordt er al doodmoe van als ik ernaar kijk!! Heb ik echt zoveel in mijn hoofd? Dat is werkelijk niet te geloven.

Samen bespreken wij mijn tekening. Dan de harde en heldere waarheid: Deze emoties stop jij allemaal zelf in je hoofd.

Maar deze waarheid is heerlijk om te horen, want het is simpelweg gewoon waar. Ik doe het allemaal zelf.

Ongelofelijk wat het met je doet als jij mijn helpt om mijn hoofd op te ruimen / te ordenen ... wat een rust. Heerlijk, wat een overzicht en rust!

Jij hebt mij laten zien hoe ik dit moet doen, dankzij jouw oefeningen is het gelukt. Tot nu doe ik dagelijks mijn oefeningen en mijn het blijft rustig en overzichtelijk in mijn hoofd.

 

Vrouw 47 jaar

... ik kijk al uit naar de volgende sessie.

 

Ik zit nog midden in de sessies, maar ik heb al ontzettend veel spijt dat ik al niet veel eerder naar Leonie ben gegaan.

Veel te hard gewerkt, nooit rust en altijd iedereen willen helpen met als resultaat: uitgeput, lusteloos, opgejaagd gevoel en erg onrustig in mijn hoofd. BURN-OUT

Leonie heeft mij al goed laten zien wat de signalen van mijn

lichaam betekenen en dat ik mijn hoofd, die echt vaak vol zit met onzinnige dingen, regelmatig moet leegmaken.

Leonie is een zeer warme, krachtige en begripvolle vrouw met ontzettend veel inlevingsvermogen, ook op emotioneel vlak en dat heeft mij nu al goed op weg geholpen, ik kijk al uit naar de volgende sessie.

 

Vrouw 46 jaar


Ik ben een stuk rustiger in mijn zijn en vooral in mijn hoofd en kan dingen in een ander perspectief plaatsen.

 

Toen ik bij Leonie kwam, voelde ik mij heel erg opgejaagd en vooral onrustig in mijn hoofd.

Tijdens het kennismakingsgesprek, had ik al het gevoel dat ik eindelijk een ‘hulpverlener’ had gevonden die mij daadwerkelijk begrijpt. Ik heb altijd het gevoel gehad dat mensen met handvatten kwamen die gebaseerd waren op een methodiek uit de psychologische wereld. Maar met mijn gevoelens werd weinig gedaan.

Ik ben een stuk rustiger in mijn zijn en vooral in mijn hoofd. Ik kan dingen in een ander perspectief plaatsen waardoor het voor mij makkelijker is om afstand te nemen van de situatie of mijn eigen gedachten.

Leonie is een vrouw met ontzettend veel kracht. Dat heeft een hele positieve werking gehad op mij. Ze kan de dingen los van elkaar zien, en dat heeft mij enorm geholpen.

Ik vond het heel fijn om met Leonie samen te werken, omdat ik het gevoel heb dat zij mij zowel op rationeel als gevoel-vlak mij begrijpt.

 

Vrouw 24 jaar 

Ik voel me sterker, ben weer in beweging en weet hoe ik vooruit kan.

 

Steeds weer raak ik het contact met mezelf kwijt. Ik ben primair een gevoelsmens, maar wel één die vanuit zijn hoofd leeft. Dat leidt steeds weer tot spanning en vervolgens vermoeidheid. Mijn vele gedachten belemmeren mij om goed te voelen en te ontspannen. Leonie heeft me geholpen om uit mijn gedachten te komen en om te signaleren wanneer ik overprikkeld raak.

De eerste sessie heeft Leonie mij gecoacht, waarbij ze me ook heeft laten kennismaken met sensi-plus therapie. De tweede keer heb ik een volledige sensi-plus behandeling ondergaan. Dat was voor mij een openbaring: ik wist weer echt contact te maken met mijn gevoel en er naar te luisteren. Bovendien was de coaching ook veel effectiever omdat ik veel meer ontspannen en open was dan anders.

De twee daarop volgende coachsessie heeft Leonie ook weer gecombineerd met sensi-plus therapie. Na 4 sessies kan ik zelf weer vooruit: ik zit weer in mijn gevoel en heb daardoor mijn ontspanning weer gevonden. Ik voel me sterker, ben weer in beweging en weet hoe ik vooruit kan.

 

Man 41 jaarIn 4 Skype sessies was ik goed geholpen en dat was zo'n opluchting.

 

Voor mijn werk ben ik werkzaam in het buitenland en wel in een land waarin ik de taal nog niet echt machtig ben en waar het engels niet goed beheerst wordt. Ik zat met heel veel vragen voor mezelf en wilde gewoon hulp.

Iemand moest mij helpen en ik kon niemand vinden. Via mijn familie kwam ik bij Leonie terecht en gelukkig pakte ze mijn vraag direct op.

Via Skype hebben we een eerste sessie ingepland. Via een video conference heb ik met Leonie gesproken en dit was zo'n opluchting. De sessies verliepen voorspoedig, zelfs toen tijdens een sessie het videobeeld niet functioneerde vanwege de verbinding.

Ik kan het zo adviseren om eens een Skype afspraak met Leonie te maken, vooral als je in situaties zit waarin het lastig is om, of naar Leonie toe te gaan, wanneer je veel op pad bent. Of wanneer je toch een bepaalde drempelvrees hebt om met een therapeut in gesprek te gaan. Je kan lekker vanuit je eigen vertrouwde omgeving met Leonie een 1e gesprek aan om daarna de volgende stap te nemen om naar haar praktijk te gaan. In 4 online sessies was ik erg goed geholpen en ben toen ik in Nederland was nog een keer bij haar langsgegaan voor een sensi-plus behandeling.

Ik zeg, blijf niet lopen met je vragen, problemen, zorgen, de drempel erover te praten is lager dan je denkt ... en kom dichterbij jezelf!

 

Man 30-er

Ik kreeg ik meer rust in mezelf en zelfvertrouwen, waardoor ik weer kan genieten van de simpelste dingen.

 

Doordat ik een burn-out kreeg en al verschillende reguliere diensten had uitgeprobeerd, met gedeeltelijk effect, ging ik verder zoeken. Ik kwam bij Leonie uit.

Eerst was ik wel een beetje sceptisch; zouden die behandelingen me verder brengen?

Maar doordat Leonie me de ruimte gaf om mezelf te zijn en ik alles kon zeggen wat ik vond, stond ik er open voor. Gelukkig maar, want de behandelingen hebben me zeker geholpen. Na iedere keer dat ik bij Leonie was geweest kreeg ik meer rust in mezelf en kon dit op een gegeven moment ook vasthouden. Daarnaast kreeg ik meer zelfvertrouwen, waardoor ik weer kan genieten van de simpelste dingen. Inmiddels ben ik weer aan het werk en ben mijn uren aan het opbouwen.

 

Vrouw 23 jaar

 

 


Na 4 behandelingen voel ik mezelf een stuk beter, rustiger, met vrijwel geen lichamelijke klachten meer.

 

Al een hele tijd had ik erg veel last van lichamelijke klachten zoals buikpijn, spierspanning, maagpijn, hoofdpijn en extreme vermoeidheid.

Ik ben vervolgens doorgestuurd door de huisarts naar een psycholoog. Dit had voor mij niet voldoende effect en gaf me het gevoel mijn persoonlijkheid te moeten veranderen. Daardoor ben ik zelf verder gaan kijken en kwam terecht bij Leonie. Leonie heeft mij geholpen om in te zien waar het vandaan komt en hoe je dit zelf kunt veranderen. Ik heb met haar hele fijne, open gesprekken gehad. Ze heeft een warme persoonlijkheid, met veel begrip en geeft je het gevoel van ''thuis''.

Na 4 behandelingen voel ik mezelf een stuk beter, rustiger, met vrijwel geen lichamelijke klachten meer. Ik probeer de dagen anders in te delen, zodat ik beter kan ontspannen en tijd voor mezelf neem. Ze heeft aangeraden een gezond eetpatroon te volgen en voldoende te drinken. Ook dit heeft een zeer positief effect gehad. Ik ben in ieder geval een stuk dichter bij mezelf en daar ben ik Leonie erg dankbaar voor.

 

Vrouw 25 jaar

Leonie heeft mij geleerd wat de signalen van mijn lichaam betekenen.

 

Zelf heb ik een erg drukke en verantwoordelijke baan. Ik ben nogal perfectionistisch ingesteld en leg de lat behoorlijk hoog.

Het gevaar van een burn-out ligt dan ook op de loer en ik ervaar al lichamelijke klachten die daarmee samenhangen, zoals hoofdpijn na een drukke week en zuurbranden.

Ik ken Leonie al lang, maar kortgeleden heb ik de stap gezet om haar sensi-plus therapie behandeling te volgen. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Leonie heeft mij geleerd wat de signalen van mijn lichaam betekenen, dat ik mijn hoofd die vaak veel te vol zit regelmatig moet leegmaken, dat ik goed ben zoals ik ben en dat de lat echt niet altijd zo hoog hoeft te liggen.

Leonie behandelt je met veel respect, warmte en empathie en ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren en dit kan me zeker verder helpen om beter in mijn vel te zitten.

 

Man 57 jaar


Dat voelde zo goed, dat ik me uiteindelijk kilo's lichter voelde en het vervolgens direct in gang heb gezet.

 

Leonie en ik kennen elkaar al jaren. Zij, enkele anderen en natuurlijk ook ik zelf hebben er voor gezorgd dat, sinds een jaar of 10, mijn leven rigoureus veranderd is. Waar ik voorheen alles met het verstand deed, mezelf voorbij rende en bij tijd en wijle erg onaangenaam voor mijn omgeving was, is dat nu allemaal anders.

Ik leef (zoveel mogelijk) vanuit het gevoel, hoewel nog steeds erg actief/druk, plan ik rust in en het belangrijkst, ben milder naar anderen. Zwart/Wit heeft plaats gemaakt voor grijs, wat wil zeggen, minder (ver)oordelend en meer begrip voor anderen....

En nog word ik af en toe door Leonie verrast....

Laatst besprak ik met haar een situatie waarbij na afloop de door mij vooraf bedachte aanpak in de prullenbak kon....ze hield me weer eens een spiegel voor en had een veel beter idee! Dat voelde zo goed, dat ik me uiteindelijk kilo's lichter voelde en het vervolgens direct in gang heb gezet.

Leonie bedankt maar weer.....!!

 

Man 49 jaar 

Ik ga nu rustig en met zelfvertrouwen een toets in.

 

Ik ging naar Leonie omdat ik weinig zelfvertrouwen had. Vooral bij het maken van toetsen. Ik ging nooit helemaal rustig een toets in en vroeg me altijd af "ken ik het wel", hierdoor vergat ik de helft. Ik heb van Leonie geleerd hoe ik rustig een toets in ga en hoe ik meer zelfvertrouwen kan krijgen. Het heeft me echt geholpen!

 

Tienermeisje 13 jaar

 


Ik weet weer hoe ik mijn doel kan bereiken.

 

Met verschillende ‘eigen’ thema’s heb ik diverse behandelingen van Leonie gehad. Soms zag ik even het doel niet meer, maar door sensi-therapie en fijne gesprekken met Leonie weet ik weer wat mijn doel is en vooral: hoe bereik ik mijn doel?

Op een of andere manier weet ze weer structuur aan te brengen in je hoofd en verlichting te brengen…..

Leonie helpt op vakkundige wijze je probleem de baas te worden en weer energievol en helder naar de toekomst te kijken.

 

Vrouw 36 jaar

Een belangrijk thema was 'nee' leren zeggen en keuzes maken.

 

Met burn-out klachten kwam ik bij Leonie voor een behandeling. Een belangrijk thema voor mij was ‘nee’ leren zeggen en keuzes maken.

Ik heb de behandeling als zeer prettig en leerzaam ervaren. Leerzaam met name omdat je met jezelf aan het “werk” moet. Na 3 behandelingen zat ik goed in mijn vel en had vertrouwen in wat de toekomst mij zou brengen.

 

Vrouw 38 jaar


Verzuim wil je als werkgever graag voorkomen.

Leonie geeft inzicht in de oorzaken achter je lichamelijke of psychische belemmeringen en reikt handvaten aan waarmee je je gezondheid kunt ondersteunen

 

Ieder mens heeft zijn of haar eigen behoeftes, balans, ruimte en aandacht nodig in het leven, zowel op het werk als thuis. Een verkeerde balans kan leiden tot verzuim door bijvoorbeeld ziekte, overspannenheid of zelfs een burn-out. Als werkgever wil je dit graag voorkomen.

Wij zijn een organisatie die streeft naar kwaliteit, innovatie, duurzaamheid, continuïteit en tevreden klanten. Om dit te kunnen realiseren zijn goede mensen noodzakelijk die hun vak verstaan, betrokken zijn en met veel plezier zijn/haar werkzaamheden uitvoeren. Ook als het gaat om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Elke medewerker heeft binnen ons bedrijf een bepaalde rol in het proces om een goed product te kunnen maken.

Als één van de medewerkers niet goed presteert zal het product niet zijn wat het wezen moest. In die zin is elke medewerker bij ons gelijk en wordt als zodanig benaderd. Door iedereen op een gelijke manier te behandelen en ieders inbreng te respecteren ontstaat er een team dat begrip heeft voor elkaars gedrag en minder frustraties heeft, waardoor iedereen zich kan richten op de gezamenlijke doelen. Vertrouwen staat aan de basis van een relatie, dus ook de relatie werkgever – werknemer. Door als werkgever te doen wat je zegt en consistentie hierin te tonen, voer je een voorspelbaar onmisbaar beleid uit.

Daarnaast is een plezierige gezonde veilige werkomgeving, positieve aansturing, een goed team, flexibel arbeidsrooster en natuurlijk een prettige werksfeer, één van de basis principes in ons bedrijf om mensen goed in hun vel te laten zitten, waardoor zij goed kunnen functioneren en presteren. Helaas is dat niet altijd voldoende. Ziekte, sterfte, rouw, echtscheiding, relatiebreuk, depressie, stress enz. zijn factoren die een (grote) rol kunnen spelen in het functioneren van onze mensen.

Om deze onbalans in goede banen te leiden naar een innerlijke balans, zijn wij op zoek gegaan en in contact gekomen met Leonie Roering, Dichterbij-jezelf/Sensi-therapie. Leonie geeft inzicht in de oorzaken achter je lichamelijke of psychische belemmeringen en reikt handvaten aan waarmee je je gezondheid kunt ondersteunen.

Wij hebben Leonie ervaren als iemand die “door je heen kijkt” en dat met hart en ziel doet, telkens weer. Onze medewerkers hebben allemaal de gegevens van Leonie gekregen, waardoor zij zelfstandig (zonder weten van werkgever), contact met haar op kunnen nemen voor het maken van een afspraak. Vanzelfsprekend blijven deze behandelingen privé en worden de kosten betaald door het bedrijf. Immers een gezonde werknemer laat zich snel terugverdienen.

 

Werkgever 39 jaar 

Wees lief voor jezelf, geef jezelf eigen tijd, neem rust.

 

Ik merkte dat ik veel te druk ben en richting een burn-out ga. Om te voorkomen dat ik over mijn grenzen ga en rust/tijd voor

mezelf in te plannen heb ik gekozen voor een Access bars sessie. Deze kwam via de social media bij mij terecht. Ik heb vluchtig de begeleidende tekst gelezen en kon me daar heel erg in vinden. Daarom heb ik een afspraak gemaakt. Dit ging

snel en gemakkelijk, erg fijn!

Ik vond het een prettige sessie. Ik ging er ‘verwachtingloos' in, zodat het niet mee/tegen zou kunnen vallen. Ik had moeite

met het concentreren op de buikademhaling maar genoeg concentratie voor het overige wat er gebeurde. Wat Leonie deed en wat er in mijn lijf gebeurde. Ik vond het bijzonder om te merken dat waar ik bewust moeite mee heb, mijn

onderbewuste/mijn lijf ook moeite mee heeft.

Bewustwording van de stress in mijn lijf en de reactie van mijn lijf daarop. Nu ben ik me er bewust van en kan ik hier op reageren. Leonie heeft me duidelijk gemaakt wat anderen veel zeggen: Wees lief voor jezelf, geef jezelf eigen tijd. Neem rust. Doe wat goed voelt. Luister naar je gevoel.

 

Vrouw 24 jaar